The full package

bloem-en-babs

Wat tof dat jullie overwegen om bij mij the full package: bloem-en-babs af te nemen. Ik wil graag jullie liefdesverhaal omringen met de pracht van bloemen.

Werkwijze

De werkwijze van the full package: bloem-en-babs komt grotendeels overeen met de werkwijze als trouwambtenaar. In het kort is dit als volgt:

1.    Beschikbaarheid checken

Ben ik op jullie trouwdag beschikbaar? En heb ik ook ruimte om the full package: bloem-en-babs te leveren?

2.    De eerste date

Een vrijblijvende kennismaking om te bepalen of er een klik is. Tijdens dit gesprek worden ook jullie wensen voor de bloemen besproken. 

3.  Prijsvoorstel bloem-en-babs

Ik maak een prijsvoorstel voor de gewenste bloemstukken in combinatie met mijn werkzaamheden als trouwambtenaar.

4.  Ja – ik wil!

Na onze eerste date en het prijsvoorstel hebben jullie tijd om na te denken en (hopelijk) te kiezen voor mij als jullie bloem-en-babs!

5.   Vervolggesprek

We gaan verder kennismaken! Ik stel vragen, luister en schrijf mee. In dit gesprek wordt gedeeltelijk de basis gelegd voor jullie ceremonie. Ik wil alles weten! Van jullie eerste ontmoeting tot het aanzoek en alles wat er tussenin zit. Ik wil jullie liefdesverhaal horen. Hierna krijgen jullie liefdeshuiswerk opgestuurd.

 
6.   CONTACT MET JULLIE LIEVELINGSMENSEN

Om een persoonlijke speech te verzorgen, neem ik ook contact op met jullie dierbaren. Zij hebben meestal hele mooi, bijzondere en leuke verhalen over jullie. Uiteraard houd ik rekening met jullie wensen over wat wel en niet besproken wordt tijdens de ceremonie.

7.  SCHRIJVEN MAAR!

Tijd voor mij om in de pen te kruipen en alle prachtige verhalen, anekdotes en mooie woorden te bundelen in jullie unieke liefdesverhaal. 

8.   PERSOONLIJK CONTACT

Gedurende de voorbereidingen hebben wij fijn en persoonlijk contact. Enkele weken voor de trouwerij zetten we de puntjes op de i. We nemen jullie wensen voor de ceremonie nogmaals door.