Bloemist

Wat ik voor jou kan betekenen als bloemist

Als bloemist verzorg ik met liefde de bloemen voor iedere gelegenheid. Dit kan een trouwerij, uitvaart of een evenement zijn. Samen kijken wij naar jullie wensen voor jullie gelegenheid. Aan de hand van voorbeelden, moodboards en wensen zal ik een passende offerte maken. Ik help jullie graag.
 

Voor mijn werkzaamheden als bloemist heb ik géén vaste prijslijst. Ik kies voor een persoonlijke aanpak, omdat de prijs van verschillende factoren afhankelijk is. Het is echt maatwerk, gebaseerd op jullie wensen en budget.

Bruidspaar Bruidsboeket Bloemen Huwelijk Trouwen Liefde

Trouwbloemen

De trouwdag is misschien wel dé mooiste dag van jullie leven. Jullie dag kan op verschillende manieren aangekleed worden door prachtige bloemen. Denk aan autobloemstukken, bruidsboeketten, corsages, tafelversiering en ceremoniebloemstukken. Wij kiezen samen de mooiste bloemen en kijken wat past bij jullie locatie en jullie wensen. Het is hierbij handig als jullie een moodboard hebben met voorbeelden.

Op grond van het moodboard kan ik een grove schatting maken van de prijzen. Valt dit binnen jullie budget en willen jullie met mij verder, dan maak ik een persoonlijk voorstel. Na akkoord op het voorstel komt een opdrachtbevestiging. Een maand voor de trouwerij spreken we alles door, eventuele keuzes kunnen op dit moment nog worden aangepast. Ik zorg dat de bloemstukken, op de afgesproken datum, tijd en plaats geleverd.

Bruidspaar Bruidsboeket Bloemen Huwelijk Trouwen Liefde

Rouwbloemen

Hoe mooi is het om de uitvaart van een dierbare te omringen met prachtige bloemen. Wellicht heeft de dierbare een wens achter gelaten over het kleurgebruik of zijn/haar wens omtrent de bloemen op de uitvaart. Kiezen jullie voor een klassiek rouwboeket of een rouwboeket vol kleur. Ook kan het waardevol zijn om de lievelingsbloem van de dierbare in het stuk te verwerken. Samen bespreken wij jullie wensen.

Voor rouwwerk is in het voortraject minder tijd dan bij trouwbloemen. In een korte tijd hebben wij intensief contact om de wensen door te spreken, vanwaaruit een prijsafspraak komt. De bloemen worden op de gewenste datum, tijd en plaats geleverd.

Bruidspaar Bruidsboeket Bloemen Huwelijk Trouwen Liefde

Evenementen

Een evenement gepland en willen jullie dit aankleden met bloemen? Stuur mij gerust een bericht met meer informatie over de locatie en de wensen. Ik neem contact met jullie op en vanuit hier kan ik een persoonlijk voorstel maken met daar bijbehorende prijzen. Na akkoord komt de opdrachtbevestiging. Het bloemwerk wordt op de gewenste dag, tijd en locatie geleverd.

Op zoek naar een bloemist in Noord-Brabant (Dongen, Breda, Tilburg)? Neem contact op met mij door middel van het contactformulier of door een e-mail te sturen naar: info@hyacinthia.nl.

Beelden van mijn werk als bloemist