Love letters

Bart & Laura

Wij zijn super blij met de door Cinthia geleverde bloemen. Het was precies wat we hoopten, alles verliep erg vlot en de prijs-kwaliteit was top. Ik zou haar zeker aanraden als bloemist voor uw bruiloft!!

Bastiaan & Bente

Cinthia heeft voor ons het trouwboeket, de corsage en mooie vaasjes gemaakt, waar wij heel blij mee waren! Cinthia hielp ook meedenken en zoeken naar mooie inspiratieplaatjes om zo tot een goed plan te komen. 

Maikel & Danique

Wij zijn erg blij met hoe Cinthia de bloemen op onze bruiloft heeft verzorgd. De communicatie verliep vlot, ze checkte goed of ze onze wensen goed begreep en maakte dit visueel met plaatjes/foto’s. Zelfs toen ze bezig was met de boeketten/vaasjes checkte ze of haar eigen invulling akkoord was. We zijn ontzettend blij met het trouwboeket, boeket, corsage en vaasjes die Cinthia voor ons heeft gemaakt!

Timo & Dieke

Cinthia is erg professioneel. Ze staat open voor je wensen en behoeften, maar denkt ook mee en geeft indien nodig passend advies. Communicatie is goed gegaan middels app en telefoon. Ze pakt actief je vraag op en komt ook via app en telefoon geïnteresseerd en gepassioneerd over. We zijn ontzettend blij met de bloemstukken, trouwboeket en de corsages die Cinthia voor ons heeft gemaakt.

Sebastiaan & Kim

Wij waren ontzettend blij dat Cinthia onze BABS was. Ze had een prachtige ceremonie met ons liefdesverhaal in elkaar gezet en de sfeer precies gehouden zoals wij dat graag wilden.