Over mij

Wat leuk dat jij er bent!

 

Wat super leuk dat je een kijkje neemt op mijn website! Ik ben Cinthia, het gezicht achter Hyacinthia. Ik ben 28 jaar en geboren en getogen Brabantse. Ik woon samen met mijn man in Dongen. Naast mijn kantoorbaan bij de overheid, ben ik sinds oktober 2023 gestart met mijn eigen bedrijf: Hyacinthia.

Cinthia Willemse Trouwambtenaar Bloemist

Trouwambtenaar

Ik ben jong, enthousiast en spontaan. Ik houd enorm van kletsen, maar ben ook een erg goede luisteraar. Ik ben nieuwsgierig en wil graag alles weten. Enkele eigenschappen die perfect zijn voor een trouwambtenaar. Het vuurtje werd aangewakkerd in 2016. Tijdens de trouwerij van een van mijn broers kwam ik voor het eerst in aanraking met het vak trouwambtenaar, wat leek dit mij gaaf om te doen! Maar wie zit er te wachten op een trouwambtenaar van, destijds, 21. Gelukkig nu een aantal jaren later mag ik mij beëdigd trouwambtenaar noemen bij de Gemeente Waalwijk en kan ik in (bijna) heel Nederland wettelijke huwelijken sluiten. Maar ceremonieel is nog veel leuker, hierbij kan echt alles. Kijk daarvoor zeker op de pagina over mijn diensten.

Trouwambtenaar BABS Cinthia Willemse Ceremonie Ja-woord Bruidspaar

Een bezig bijtje

Verder ben ik echt een bezig bijtje en zit ik niet snel een dag rustig op de bank. Ik houd van sporten en creatief bezig zijn. Ik organiseer activiteiten in de wijk waarin ik woon en doe vrijwilligerswerk bij Villa Pardoes. Ik ben een echt mensen-mens, ik ontmoet graag nieuwe mensen en sta voor iedereen klaar. Ik heb een rijk en sociaal leven, waar ik volop van geniet. Daarnaast is het plannen van reizen en de wereld ontdekken een passie die ik met mijn man deel. Samen hebben wij mooie reizen mogen maken en zijn wij nu bezig aan onze reis dat het huwelijk heet.

Bruidspaar Bruidsboeket Bloemen Huwelijk Trouwen Liefde

Bloemist

Creatief bezig zijn is een rode draad in mijn leven. Van kleins af aan ben ik een echte knutselaar. Ik maakte sieraden, kaarten, schilderijen, collages, noem het maar op. Bijna elke creatieve hobby heb ik wel gedaan. Elk jaar maak ik een krans met Pasen en Kerst, maar mijn passie voor bloemen is echt ontstaan tijdens het maken van de bloemen voor mijn eigen bruiloft. Ter voorbereiding volgde ik een thuisopleiding tot bloemist en diverse cursussen bij het Boerma Instituut in Aalsmeer. Met liefde help ik jullie de perfecte bloemen te kiezen voor jullie trouwdag, evenement of uitvaart.

Bruidsbloemist Bloemist Trouwbloemen Bloemstuk Backdrop

Wat ik voor jou kan betekenen

Bloemist

Met liefde verzorg ik bloemen voor iedere gelegenheid. Of dit nu een trouwerij, uitvaart of een ander evenement is. Ik help jullie graag.

Trouwambtenaar

Een van de belangrijkste momenten op jullie bruiloft is het ja-woord. Dit vindt plaats tijdens de ceremonie. Zoeken jullie een jonge, gezellige en enthousiaste trouwambtenaar of ceremoniespreker, die ook nog eens jullie échte liefdesverhaal vertelt? Dan zijn jullie bij mij aan het juiste adres. Neem gerust vrijblijvend contact op met mij.

The-full-package: bloem-en-babs

Ik wil graag jullie liefdesverhaal omringen met de pracht van bloemen. Laten we samen in gesprek gaan om een pakket op maat te maken voor jullie droombruiloft!