Trouwambtenaar

Kiezen voor een trouwambtenaar

Het jawoord is onlosmakelijk verbonden aan het huwelijk. Zodra het jawoord heeft geklonken, is jullie huwelijk gesloten (of zoals ik liever zeg: geopend). Dit mooie moment vindt plaats tijdens de ceremonie. Jullie kunnen kiezen om dit door een BABS van de gemeente te laten doen, een zelfgekozen dierbare of een zelfstandig trouwambtenaar (zoals ik!). 

Het mooie aan het kiezen voor een zelfstandig trouwambtenaar is dat extra tijd wordt genomen om een persoonlijke ceremonie te verzorgen. Ik vertel graag jullie échte liefdesverhaal. Gedurende de voorbereidingen hebben wij persoonlijk contact, neem ik contact op met vrienden en familie. Ik stel vragen, luister en verzamel unieke verhalen om te zorgen voor een persoonlijke speech. Dus géén standaard verhaal, maar jullie echte liefdesverhaal, 100% uniek.

Speechmap Trouwambtenaar Bloemist

Werkwijze

1.    Beschikbaarheid checken

Voordat we kennismaken, is het handig om te weten of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum. Stuur mij een bericht naar info@hyacinthia.nl of vul het contactformulier in om dit te checken.

2.    De eerste date

Onze eerste kennismaking is om elkaar beter te leren kennen. Samen bespreken wij jullie wensen en ideeën. Het gesprek is vrijblijvend en met name belangrijk om te bepalen of er een klik is.

3.    Ja – ik wil!

Na het gesprek hebben jullie de tijd om na te denken en om (hopelijk) voor mij te kiezen als trouwambtenaar.

4.   Vervolggesprek

We gaan verder kennismaken! Ik stel vragen, luister en schrijf mee. In dit gesprek wordt gedeeltelijk de basis gelegd voor jullie ceremonie. Ik wil alles weten! Van jullie eerste ontmoeting tot het aanzoek en alles wat er tussenin zit. Ik wil jullie liefdesverhaal horen. Hierna krijgen jullie liefdeshuiswerk opgestuurd.

5.   Contact met jullie lievelingsmensen

Om een persoonlijke speech te verzorgen, neem ik ook contact op met jullie dierbaren. Zij hebben meestal hele mooi, bijzondere en leuke verhalen over jullie. Uiteraard houd ik rekening met jullie wensen over wat wel en niet besproken wordt tijdens de ceremonie.

6. Schrijven maar!

Tijd voor mij om in de pen te kruipen en alle prachtige verhalen, anekdotes en mooie woorden te bundelen in jullie unieke liefdesverhaal. 

7.   Persoonlijk contact

Gedurende de voorbereidingen hebben wij fijn en persoonlijk contact. Enkele weken voor de trouwerij zetten we de puntjes op de i. We nemen jullie wensen voor de ceremonie nogmaals door.

huwelijk voor de wet

Jullie trouwdag ook meteen wettelijk vastleggen, dat kan! Aangezien ik beëdigd ben mag ik op veel plekken trouwen. Het is per gemeente afhankelijk hoe hier mee om wordt gegaan. Bovenop mijn tarief zijn de gemeentelijke kosten verschuldigd, zoals leges en benoemingskosten.

Bruidspaar Ceremonie Bloemen Trouwambtenaar

Ceremonieel trouwen

Bij ceremonieel trouwen is álles mogelijk, hier zijn geen beperkende regels meer. Jullie zijn al in het gemeentehuis getrouwd en op de ceremonie-dag vieren we de ceremonie van liefde. Precies zoals jullie willen. Dit kan met jawoord, ringen en een gepersonaliseerde trouwakte!

Bruidspaar Ceremonie Bloemen Trouwambtenaar

De perfecte bruiloft begint met liefde

Jullie liefde is uniek, evenals jullie liefdesverhaal.

Prijzen

Het tarief voor een persoonlijke huwelijksceremonie bedraagt € 850, inclusief btw en inclusief reiskosten binnen 25 km vanaf Dongen, exclusief eventuele parkeerkosten. Hiervoor krijgen jullie een persoonlijke ceremonie, volledig naar jullie wensen. Wanneer jullie een huwelijk voor de wet willen komen er nog kosten vanuit de gemeente bij.

Wat kunnen jullie verwachten:

Aangezien ik maatwerk wil leveren voor ieder bruidspaar, neem ik maar een beperkt aantal huwelijken per maand aan. Neem snel contact op om te kijken of jullie trouwdatum nog beschikbaar is.